Gastenboek

Graag willen wij u en jou heel erg bedanken. Dat de tijd is genomen om ons verhaal te lezen vinden wij heel waardevol. En dat er op deze manier aandacht word gegeven aan onze Levi is bijzonder en doet ons meer dan goed.

 

We vinden het fijn om ook jullie reacties te lezen. Laat gerust even een berichtje achter! 

 

Ook kun je ons altijd mailen naar info@ditislevi.nl.

 

 

Instagram Caroline:

Reactie plaatsen

Reacties

RobertScurn
13 dagen geleden

Breaking news, live coverage, investigations, analysis, video, photos and opinions from The Washington Post.

https://www.washingtonposttoday.com/

EleanorthUck
16 dagen geleden

Awesome postings. With thanks!
bc game redeem code https://bcgame.milesnice.com/

Janine
6 maanden geleden

Lieve papa & mama van Levi,
Wat onwijs knap en ontroerend dat jullie zijn verhaal willen delen.
Met tranen in mijn ogen jullie heftige blog gelezen.
Wat een mooie fotos van jullie stoere Levi.
Wens jullie alle kracht en liefde, Levi word nooit vergeten ❤️

Roos
6 maanden geleden

Ik kwam via ad op deze site terecht, jeetje ik heb er geen woorden voor verschrikkelijk. Als buitenstaander kan je je dit weg niet voorstellen. Dit zou niet mogen gebeuren. Levi als een geschenk op deze wereld gekomen, en zo kort op deze wereld. Heel veel sterkte en krachtig gewenst in deze onbeschrijfelijke tijd. Veel liefs.

Corry
6 maanden geleden

Vandaag keek ik de stukjes uit Rouwkost…en zo kwam ik op de site van Levi. Wat een prachtig kindje, wat een bijzonder verhaal. En zelfs nu, op een paar dagen na drie jaar n zijn thuisreis, raakt het mij en wordt hij zeker niet vergeten.
Voor jullie blijft het rauw, maar je mag echt weten dat Levi in Goede Handen is! En op de TikTok waar Thijn bij de kast staat: reken maar dat hij weet wie zijn grote broer is! Fijn dat Thijn jullie dat laat zien!
Lieve Caroline en Timon, veel kracht gewenst deze komende week, met het herdenken en herleven van die enorm zware dagen van verlies. Maar ook de hoop hebbende dat de toekomst samen met Thijn en Dani, VOL van hoop is! Knuffel voor jullie allevier.

Fabienne
6 maanden geleden

Lieve Levi heftig wat er is gebeurd. God heeft je nu in goede handen. En je ziet papa en mama ooit wel weer terug. Love you Levi

Cor
een jaar geleden

Regelmatig kijk ik op deze site/blog. Vandaag is het 2 jaar geleden dat onze kleinzoon Levi werd opgenomen in het ziekenhuis. Dagen van hoop en vrees volgde. Maar onze God vond het beter om Levi thuis te halen. Nog steeds begrijp ik God hierin niet, maar vertrouwen doe ik Hem wel. De pijn blijft bij ons en vooral bij onze kinderen. Het is moeilijk om die pijn ook te zien bij onze lieve kinderen Caroline en Timon. Je voelt dan echt dat je hen niet troosten kan zoals je zou willen. Maar we merken dat zij hun troost bij God zoeken. Bij Hem zijn ze in goede handen en is er een Toekomst vol van Hoop.

Yenthe
2 jaar geleden

Hoi wat erg dat u zoontje zomaar is overleden!! We denken aan je! We volgen je op alles TikTok. Instagram en internet! Heel veel liefde♥️ Liefs, yenthe!

Petra
2 jaar geleden

Lieve ouders van Levi.
Ik kwam vanavond via TikTok terecht bij jullie website. Heb de blogs in 1 adem uitgelezen. En met tranen in mijn ogen de documentaire gekeken en het mooie lied. Wat een verdriet , en wat een kracht hebben jullie. Ik begrijp dat Levi een broertje heeft en nog eentje onderweg.
Ik wens jullie verder een fijne zwangerschap en veel geluk met jullie mooie gezin. En Levi zal nooit vergeten worden want die leefd in jullie hart...voor altijd.
Lieve groeten van Petra.

Ernesta Biesheuvel
2 jaar geleden

💙