En Jezus zei: "Laat de kinderen tot mij komen" Marcus 10:14

Gastenboek

Graag willen wij u en jou heel erg bedanken. Dat de tijd is genomen om ons verhaal te lezen vinden wij heel waardevol. En dat er op deze manier aandacht word gegeven aan onze Levi is bijzonder en doet ons meer dan goed.

 

We vinden het fijn om ook jullie reacties te lezen. Laat gerust even een berichtje achter! 

 

Ook kun je ons altijd mailen naar info@ditislevi.nl.

 

 

Instagram Caroline:

Reactie plaatsen

Reacties

datafastproxiespx01
2 maanden geleden

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/

Cor
9 maanden geleden

Regelmatig kijk ik op deze site/blog. Vandaag is het 2 jaar geleden dat onze kleinzoon Levi werd opgenomen in het ziekenhuis. Dagen van hoop en vrees volgde. Maar onze God vond het beter om Levi thuis te halen. Nog steeds begrijp ik God hierin niet, maar vertrouwen doe ik Hem wel. De pijn blijft bij ons en vooral bij onze kinderen. Het is moeilijk om die pijn ook te zien bij onze lieve kinderen Caroline en Timon. Je voelt dan echt dat je hen niet troosten kan zoals je zou willen. Maar we merken dat zij hun troost bij God zoeken. Bij Hem zijn ze in goede handen en is er een Toekomst vol van Hoop.

Yenthe
10 maanden geleden

Hoi wat erg dat u zoontje zomaar is overleden!! We denken aan je! We volgen je op alles TikTok. Instagram en internet! Heel veel liefde♥️ Liefs, yenthe!

Ylana
10 maanden geleden

Ik moet door gaan niet hij

Petra
een jaar geleden

Lieve ouders van Levi.
Ik kwam vanavond via TikTok terecht bij jullie website. Heb de blogs in 1 adem uitgelezen. En met tranen in mijn ogen de documentaire gekeken en het mooie lied. Wat een verdriet , en wat een kracht hebben jullie. Ik begrijp dat Levi een broertje heeft en nog eentje onderweg.
Ik wens jullie verder een fijne zwangerschap en veel geluk met jullie mooie gezin. En Levi zal nooit vergeten worden want die leefd in jullie hart...voor altijd.
Lieve groeten van Petra.

Ernesta Biesheuvel
een jaar geleden

💙

Susanne Vanessa Guryol van Loenen
een jaar geleden

Lieve ouders ,

Had echt tranen bij jullie verhaal en video zo herkenbaar , mijn oudste zoontje ook een dappere strijder ,🌟💙 is ook 2 weken na zijn vroeg geboorte ivm zwangerschapsvergiftiging overleden.. ergens begrijp ik daarom jullie verdriet en machteloosheid goed , dat onbegrip dat alles lijkt door te draaien zelf de bussen die rijden , maar dat voor jou als ouder de wereld stil staat ....
Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen met het verlies van jullie mooie en dappere zoon .. hij is voor altijd bij jullie ..🌟de letters van je naam staan in onze harten geschreven we dragen je met ons mee ons hele verdere leven 💙

Marielle
een jaar geleden

Wat een heftig verhaal! Tranen na het zien van het filmpje, wat een mooi mannetje. Ben zelf mama van een Levi die nu even oud is als jullie mannetje is mogen geworden. Kan het mij niet voorstellen om hem te moeten missen. Wat een pijn moeten jullie hebben gevoeld en nog steeds. Heel veel sterkte en kracht toegewenst!

anoniem
een jaar geleden

heftig
kwam bij deze website via tiktok
veel sterkte
god is bij jullie altijd!

Max
een jaar geleden

Heel veel sterkte