Het ziekenhuisschriftje dag 6

Een berichtje van papa:

 

"He makker,

 

Tranen lopen over mijn wangen mijn lieve jongen, waarom gebeurt dit?

Je hoort lekker te kruipen bij ons thuis in de woonkamer. Papa en mama zijn zo verdrietig. We zijn vanmorgen om 04:30 uur wakker gebeld. Er was instabiliteit en de verpleegkundige had ons beloofd om dan direct te bellen. We zijn gelijk naar je toe gekomen. Mama die heeft al een uur jouw hand vast. Papa die is zijn medicijnen vergeten dus die kan dat nu even niet. Maar hij denkt wel de hele tijd aan jou. De opa's en oma's zijn er ook. Die heeft papa vanmorgen gebeld. Mama houd jou nu zelfs met twee handen vast. Lieve Levi, papa en mama willen jou niet kwijt. We kunnen niet zonder jou. We kunnen het niet aan. We blijven bidden en ons vertrouwen op God is groot, maar ook zo klein. 

Blijf alsjeblieft leven Levi! Alsjeblieft!!

Lieve jongen, ik schrijf dit terwijl de tranen over mijn wangen stromen. Je stoere papa heeft nu zo'n klein hartje. God ik smeek u! Red mijn zoon! U bent toch een God van wonderen?! Red hem alstublieft, en als dat niet kan wilt u hem dan alstublieft veilig bij U Thuis brengen?

 

Je papa"

 

Ik roep Tiem, het gaat niet goed. De monitor geeft weer zoveel aan. Direct roept Timon de arts erbij...

Rating: 4.6060606060606 sterren
33 stemmen